Eiendomsinvestor fikk 100.000 kroner for vennetjeneste

Eiendomsinvestor Alexander Aune kjørte rundt i Oslo og sørget for at millioner av kroner ble forvandlet til euro. Belønningen var stor.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Lunsjregning på 500.000 kroner, luksusbiler og reiser til fasjonable St. Tropez var dagligdags for investor Pål Gruben, som nå sitter på tiltalebenken i Oslo tingrett.Gruben er tiltalt for hvitvasking av 24 millioner kroner.Eiendomsinvestor Alexander Aune stilte ifølge DN ingen spørsmål da vennen bad ham veksle inn kontanter for 15 millioner kroner.Aune kjørte rundt i Oslo i en Think-bil og sørget for at millioner av norske kroner ble forvandlet til euro. Som takk for hjelpen fikk Aune 100.000 kroner.- For meg var det en vennetjeneste, og muligheten for å tjene et par tusen kroner om gangen, sier Aune, ifølge DN.

Nyheter
Næringsliv