Veidekke får kontrakt fra Veidekke

Veidekke Entreprenad har sikret seg et oppdrag for å bygge 110 leiligheter utenfor Stockholm.

Veidekke-logo
Næringsliv

Veidekke Entreprenad har fått i oppdrag av Veidekke Bostad å bygge 110 leiligheter i Stureby sør for Stockholm, opplyses det i en melding.Både produksjonsprosessen og leilighetene skal miljøsertifiseres med Svanemerket, og oppdraget har en verdi på 170 millioner svenske kroner eksklusive merverdiavgift."Interessen for leilighetene har vært stor blant yngre og eldre boligkjøpere, familier og enslige. Nå er 65 leiligheter solgt, og det er økende omsetning i prosjektet som ligger i idylliske Stureby tre kilometer sør for Stockholm", heter det i meldingen.Veidekke faller torsdag 0,66 prosent til 45,40 kroner. Aksjen har hittil i år steget 3,18 prosent, mens den de siste tolv månedene er opp 0,91 prosent.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs