Når Theatercaféen ruller ut gress i restauranten og inviterer finanseliten til sommerfest, spares det ikke på noe. I går kjørte restaurantsjef Hilde Lystad ut personlige invitasjoner i en eksklusiv Bentley, skriver dn.Det historiske spisestedet ønsker å feire sine mest lojale stamgjester og spanderer en kveld med grillmat, rosévin og cocktails på de drøyt 400 inviterte gjestene.- Vi komme til å leie flere Ferrarier og kjøre gjestene våre til Theatercaféen, sier Lystad til avisen.
Etter det dn er kjent med er disse blant de inviterte:
John Fredriksen med døtrene Kathrine og Cecilie Tor Olav Trøim Arne Fredly Petter Stordalen Celina Midelfart Peter Anker Linn Skåber Øystein Stray Spetalen Christian Ringnes Torstein Tvenge Peter Warren Christen Sveaas Tore Aksel Volberg Jan Petter Collier Trygve Hegnar Bjørn Rune Gjelsten Jens Ulltveit-Moe Fabian StangOg mange, mange flere..