Det er knyttet stor usikkerhet til om Petter Northug fortsetter på landslaget. Hovedsponsor, Kjell Inge Røkkes Aker, sier at det uansett ikke vil gi konsekvenser for samarbeidet, skriver Dagens Næringsliv.- Dette vil uansett ikke få konsekevnser for vårt samarbeid. Vi er stolt sponsor i fellesskapet i Norges Skiforbund. Dette laget består av 24 landslagsløpere og verdens beste støtteapparat, sier kommunikasjonsdirektør i Aker, Atle Kigen, til avisen.Han vil ikke kommentere spekulasjoner eller enkeltpersoner, og påpeker at Aker er med på laget uansett.De tre siste årene har Aker årlig brukt 20 millioner kroner som hovedsponsor for langrennslandslagene. Avtalen utgjør kjernen i selskapets satsing på helse, kosthold, trening og aktivitet, og Aker mener at de får tigangeren igjen.- For bedriftene gir det i sum besparelser langt utover det vi betaler for å være sponsor for norsk langrenn, sier konsernsjef Øyvind Eriksen.