Asetek melder om et resultat før og etter skatt på minus 0,18 millioner dollar i 1. kvartal 2013, mot minus 0,76 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,06 dollar, mot minus 0,48 dollar ved samme korsvei i fjor.Driftsresultatet ble negativt med 1,50 millioner dollar, mot minus 0,22 millioner dollar året før. .Driftsinntektene beløp seg til 4,93 millioner dollar, sammenlignet med 4,88 millioner dollar i 1. kvartal 2012.Asetek-sjef André Eriksen er veldig fornøyd med de store milepælene selskapet passerte i kvartalet.- Etter en vellykket børsintroduksjon fokuserer vi nå på vekst for våre to forretningsområder. Vi gjorde våre første fakturerte leveranser av produkter for datasentre, og samme produkt ble valgt for pilotinstallasjon av Universititet i Tromsø.- Disse milepælene gir grobunn for fortsatt vekst og optimisme for 2013 og fremover, sier han.Her erog .