KjøpLogg inn

22 konkurser onsdag

I går, onsdag, ble 22 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Publisert 6. juni 2013 kl. 08.53
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 90 ord
Brønnøysundregistrene. Foto: Scanpix

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Akershus: Duett Gaver og Klær AS; Fritidspesialisten AS; Ullensaker Renholdsservice AS. Oslo: Ad Group AS; Alarm Direkte Limited; Diabull DA; Haugsnes Seip Advokatfirmaet AS; Marius Bygg AS; Restauranthuset Kjøtt AS. Rogaland: Odd Bygg AS; Xbo AS. Hordaland: J Trading AS; Kreativt Fellesskap AS; Kroathai AS; Trade Winds AS. Sogn og Fjordane: Notuma AS. Møre og Romsdal: Arne AS; OA Trading AS. Sør-Trøndelag: Leeds AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet tre personlige konkurser.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. Følg HegnarOnline på Facebook her!