KjøpLogg inn

25 konkurser tirsdag

I dag, tirsdag, ble 25 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Publisert 4. juni 2013 kl. 16.09
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 100 ord
Brønnøysundregistrene. Foto: Scanpix

Brønnøysundregistrene kunngjorde i dag konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Fox Mote AS.Akershus: IS-Bygg DA; Y B Photo AS.Oslo: Oslo Snø & Grønt AS; Power Cleaning AS; St. Hanshaugen Service Systemer AS; Vizo AS.Oppland: Montasjemannen Limited.Buskerud: Andersen Asbjørn AS; Buskerud Overflateteknikk AS; Country Collection Design AS; Maskin og Graverservice AS.Vestfold: Holmestrand Bilvask AS; Hølen Marina AS.Telemark: Falck Bygg AS.Aust-Agder: Agga AS.Rogaland: Haugaland Holding AS; Kyst Bygg AS.Sør-Trøndelag: Bever Bygg Trondheim Ltd.; Bright Lys & Interiør AS; Ferdaskrinet AS.Nordland: Ekløv Bygg og Transport AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet tre personlige konkurser.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. Følg HegnarOnline på Facebook her!