KjøpLogg inn

Kjempene tør ikke ta opp konkurransen med Norwegian

Norwegian får være i fred som lavprisaktør mellom Europa og Asia.

Publisert 3. juni 2013 kl. 22.34
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 81 ord
Norwegians Dreamliner. Foto: Atle Straume.

Flyselskaper som Singapore Airlines og Qantas vil ikke ta opp lavpriskampen med Norwegian mellom Europa og Asia, skriver DN.I Asia våger ingen å tilby flyturer i lavprissegmentet som varer over åtte timer. Oslo-Bangkok, som Norwegian åpnet lørdag, tar 11 timer.- Så langt har kombinasjonen av lange avstander, høy oljepris og en svak økonomisk utvikling i Europa gjort at vi finner langt bedre vekstmuligheter i hjemmemarkedet. Derfor blir ikke Europa prioritert, sier sjefen for Singapore Airlines' billigselskap Scoot, Campbell Wilson, til avisen.