KjøpLogg inn

Krisebanker må vente lenger på direkte støtte

Regelverket som skal styre direkte bankstøtte fra EUs redningsfond utsettes.

Publisert 4. juni 2013 kl. 14.53
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 79 ord
Foto: Scanpix

Redningsfondet ESMs (European Stability Mechanism) bankregelverk blir utsatt, og vil kanskje ikke være klart i midten av 2014.Det melder Bloomberg News ifølge TDN Finans, og viser til ikke-navngitte kilder.Frankrike har ifølge Bloomberg fått følge av Tyskland i sine innvendinger mot det foreslåtte regelverket som skal styre direkte bankstøtte fra ESM.Slik direkte støtte kan nå kanskje ikke brukes før 2015 eller senere.Eurosonens finansministre hadde opprinnelig et mål om å få til en avtale nå i juni.Følg HegnarOnline på Facebook her!