Mulig kollisjon for NOCC-skip

Den japanske kystvakten mener at et Norwegian Car Carriers-fartøy kan ha vært innvolvert i en kollisjon med en fiskebåt.

Bilskip deleid av Norwegian Car Carriers. Foto: Selskapet
Næringsliv

Den japanske kystvakten mener at Norwegian Car Carriers fartøyet "NOCC Oceanic" kan ha vært innvolvert i en kollisjon med en fiskebåt, opplyses det i en melding.Fiskebåten skal ha brukket i to, og kapteinen skal være savnet."NOCC Oceanic" skal nå ha blitt beordret inn til nærmeste havn for undersøkelser, inkludert en kontroll av skroget.Kapteinen på "NOCC Oceanic" skal ifølge meldingen ikke ha rapportert om noen indikasjoner på at fartøyet har vært involvert i en kollisjon, men selskapet påpeker at de selvsagt fullt ut vil samarbeide til etterforskningen.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs