KjøpLogg inn

Norwegian straffes etter pensjonsavgjørelse

Norwegian har flydd i motvind på Oslo Børs idag, og var ned 4,8 prosent kort før Økonominyhetene gikk på luften.

Publisert 6. juni 2013 kl. 16.05
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 79 ord
Konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian Air Shuttle ASA. Foto: Scanpix

- Jeg syntes passasjerveksten i mai på 22 prosent var bra, selv om det var noe lavere enn det markedet hadde ventet. Men trolig er det avgjørelsen i arbeidsretten, der det blir slått fast at Norwegian brøt tariffavtalen da de før jul byttet pensjonsordning for flygerne som tynger aksjen, mente Trygve Hegnar som kommenterte hovedsakene på Oslo Børs i Økonominyhetene på HegnarTV torsdag.Det var også tekniske analyser av Statoil, Subsea 7 og Tomra. Chartene er tilgjengelige på våre Facebooksider.