Röyksopp må i retten på ny

Tromsø-artisten Rune Lindbæks anke etter dommen i Röyksopp-saken er tatt til følge. En ny rettssak starter i Gulating lagmannsrett i Bergen neste år.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Lindbæk saksøkte Röyksopp-duoen Torbjørn Brundtland og Svein Berge for opphavsretten til en melodi, men tapte saken i Bergen tingrett i mars i år.Gulating lagmannsrett har godtatt anken, melder Dagbladet.- Lagmannsretten har nå bestemt at hele anken skal behandles, åpenbart fordi retten ikke utelukker at anken kan føre fram, sier advokat Magnus Stray Vyrje, som representerer Rune Lindbæk.Röyksopps advokat Harald Bjelke sier at de forbereder seg på en ny rettsrunde.- Vi må bare ta beskjeden til etterretning og forberede oss til llagmannsrettssaken. Det er lov å anke, men mine klienter hadde virkelig sett fram til å få denne saken ut av hodet, sier Bjelke til avisa.Det vil trolig ta et års tid før ankesaken kommer opp til behandling, ifølge Gulating lagmannsrett. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv