KjøpLogg inn

Stein Erik og Mille-Marie selger Farris Bad

Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagen selger spahotellet Farris Bad i Larvik

Publisert 2. juni 2013 kl. 13.46
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 81 ord
Mille Marie Treschow og Stein Erik Hagen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Spahotellet Farris Bad i Larvik skal selges, fire år etter åpningen, og knapt ett år etter bruddet mellom Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagen, skriver Østlands-Posten.- Er det bruddet mellom Hagen og Treschow som er årsaken til at hotellet nå selges?- Det har ingenting med det å gjøre, hevder styreleder i eierselskapet Eiendom Farris Bad AS, Peter Arne Ruzicka.Farris Bad.er eid av Hagens familieselskap Canica og Treschows selskap Fritzøe Eiendom.Petter Stordalens Choice har driftsavtalen for hotellet, en avtale med lang varighet.