KjøpLogg inn

Svikt på flere plan ved NHH

Dårlig planlegging, lite lydhør ledelse, manglende involvering og en bedriftskultur som forverret situasjonen.

Publisert 6. juni 2013 kl. 23.12
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 79 ord
Jan I. Haaland. Foto: Scanpix

Konsulentselskapet PwC kommer, ifølge DN, med sterk kritikk av skoleledelsen i sin evaluering av omorganiseringsprosessen av sentraladministrasjonen ved Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen.Dårlig planlegging, lite lydhør ledelse, manglende involvering og en bedriftskultur som forverret situasjonen. Det er konklusjonen i den eksterne evalueringen av omorganiseringsprosessen ved Norges Handelshøyskole, skriver DN i fredagens avis.- Det er helt sikkert mye vi kunne gjort annerledes. Jeg tror ikke jeg skal gå gjennom alt det nå, sier rektor Jan I. Haaland, NHH, til avisen.