KjøpLogg inn

Vil overta Sellægs Spania-luksus

Foreldrene til tidligere SEB-sjef Bjørn Sellæg ønsker å kjøpe den konkursrammende sønnens Spania-eiendom.

Publisert 4. juni 2013 kl. 09.31
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord
Bjørn Sellæg - Foto: Ivan Kverme, Finansavisen

Foreldrene til Bjørn Sellæg ønsker å kjøpe den konkursrammende sønnens Spania-eiendom. Nå reiser bostyret til Spania for å finne ut hva huset egentlig er verdt, skriver Dagens Næringsliv.- Vi reiser ned og sjekker eiendommen selv, sier bostyrer Erling Opdal til avisen.Eiendommen ligger i et etablert boligmiljø rett utenfor Marbella kommune med 20-25 minutter kjøretur til flyplassen i Malaga, rundt 700-800 meter fra stranden, og Sellæg skal ha betalt rundt fire millioner kroner da han kjøpte stedet i 2000.Det er ifølge DN knyttet stor usikkerhet knyttet til verdsettelsen av eiendommen. Både fordi eiendommen er beheftet med livsvarig bruksrett for Sellægs foreldre, i tillegg til at eiendomsmarkedet i Spania har falt dramatisk i kjølvannet av finanskrisen.Sellægs foreldre skal nå ha gitt bostyret et tilbud på kjøp av eiendommen fra boet.Følg HegnarOnline på Facebook her!