240 mill. fra Sparebanken Møre til EVRY

Sparebanken Møre har inngått en avtale med EVRY om levering av IT-tjenester for sin bankvirksomhet.

Olav Arne Fiskerstrand. Foto: Sparebanken Møre.
Næringsliv

Avtalen på 240 millioner kroner gjelder til 30. juni 2017, fremgår det av en pressemeldingen fra selskapet.Sparebanken Møre viderefører samarbeidet om en komplett portefølje av bankløsninger og driftstjenester fra EVRY.Sammen med IT-løsningene leverer EVRY drift av samtlige bankløsninger og av bankens infrastruktur.- Vi ønsker et langsiktig samarbeid med en partner som forstår våre behov, og som kan sikre oss tilgang til viktige forretningsmessige løsninger som vil bidra til vår utvikling i årene fremover. Med de høye ambisjonene vi har i markedet er vi helt avhengig av å skape gode og framtidsrettede løsninger for kundene våre, sier administrerende direktør Olav Arne Fiskerstrand i Sparebanken Møre i meldingen.

Nyheter
Næringsliv