Analytikerne vil jekke opp Norwegian-estimatene

Etter dagens Norwegian-presentasjon sier analytiker Ivar Andreas Lemmechen Gjul i Fondsfinans at han nå vil ta opp sine estimater.

Norwegian LN-NOY
Næringsliv

- De leverer kjempebra på enhetskostnadene og det er jo det som er hovedfokus på disse presentasjonene, sier analytiker Ivar Andreas Lemmechen Gjul i Fondsfinans til TDN Finans.LES OGSÅ: Sterkt andre kvartal for NorwegianNorwegian stiger 11 prosent til 271,50 kroner, noe som må sees i sammenheng med et betydelig kursfall etter månedlige trafikktall både for juni og mai, som viste press på yielden.- Det er helt riktig også at aksjen kommer litt opp på dette, for estimatene skal litt opp når du får et sånt positivt delta.Også analytiker Thomas Nielsen i Pareto tror på bra vekst i inntjeningen fremover.- Det var et veldig godt kvartal og de hadde en forbedring i inntjening som det virker som markedet hadde undervurdert, sier analytiker Thomas Nielsen i Pareto.

Nyheter
Næringsliv