Bunnpris-sjef: - Får ikke solgt økomat

Bunnpris-sjef Christian Lykke skulle gjerne solgt flere økologiske produkter, men sier kundene ikke vil ha dem.

Christian Lykke (t.h.) - Foto - Scanpix
Næringsliv

- Vi skulle gjerne ha solgt mange flere økologiske produkter, og vi har også prøvd i flere omganger, men kundene vil ikke ha det. De vil ha den frukten og de grønnsakene som ser finest ut, sier Bunnpris-sjef Christian Lykke til dn.Han mener det handler mer om estetikk og utseende når forbrukerne er ute å handler, ikke nødvendigvis næringsstoffer.- Vi har økologiske varer, utvalget varierer litt ut fra størrelsen på butikkene, men disse produktene selger forsvinnende lite, sier Lykke, om årsaken til hvorfor de ikke satser tungt på økologisk.- Vi tar gjerne inn det som selger godt, vi er ikke vanskelige sånn, legger han til.

Nyheter
Næringsliv