Helt ferske nyheter om todelingen av REC

Ytterligere 19 REC-aksjonærer garanterer nå for en emisjon i REC Solar.

REC - Foto: Scanpix
Næringsliv

REC meldte for snart en måned siden at selskapet foreslår å dele virksomhetene inn i to enheter , en for silisium og en solar-enhet.Av de som opprinnelig garanterer for REC Solar-tegningen er Jens Ulltveit Moe-selskaper med 44 prosent, QVT 20 prosent, Øystein Stray Spetalen 15 prosent, Skagen 10 prosent, Datum AS 7 prosent og Holberg fire prosent.Torsdag melder REC at ytterligere 19 aksjonærer også blir medlem av garantikonsortiumet. De garanterer for totalt 200 millioner kroner av de forventede 800 millioner kronene for en emisjon i REC Solar.Alle aksjonærene får minst fire millioner kroner i forpliktelser, samt ytterligere forpliktelser basert på deres tegning og eierandel.Tegningsperioden er ventet å starte mot slutten av september.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs