Omsatte for 5 mill. - satt igjen med over halvparten

"Senkveld"-programleder Harald Rønneberg lider ingen nød.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Selskapet til moromannen Harald Rønneberg, Basic Holding, kunne vise til drøyt fem millioner kroner i driftsinntekter i 2012, skriver vg.De siste fem årene er samlede driftsinntekter på knappe 22 millioner kroner, viser regnskapstallene for Basic Holding.Selskapet hadde et driftsresultat på 3,75 millioner kroner, og et resultat etter skatt på 2,7 millioner kroner samme år.Samlet for de siste fem årene har Rønneberg-selskapet et resultat etter skatt på 11,2 millioner kronerResultatgrader, som viser overskudd i forhold til omsetning, er på 74,6 prosent, skriver i avisen, og for å sette det i perspektiv - mellom åtte og 12 prosent regnes som god resultatgrad.6,5 millioner i utbytteOg det blir det utbytte av. For 2012 bevilget Rønneberg seg 660.000 kroner i utbytte. I fjor var utbyttet på 1 million kroner.De siste fem årene har han tatt ut i snitt 1,3 millioner kroner i utbytte fra selskapet. Samlet de siste fem årene har han tatt ut totalt 6,46 millioner kroner. Harald Johnstein Rønneberg eier Basic Holding 100 prosent. Han er også styreleder og har med seg Thomas Numme som varmedlem i styret.

Nyheter
Næringsliv