Solvang terminerer avtale

Solvang ASA avslutter joint venture-avtale med Evergas.

Solvang Clipper Mars.
Næringsliv

Rederiet Solvang ASA skriver i en melding etter børsslutt tirsdag at det har terminert en joint venture-avtale med Evergas.Avtalen det dreier seg om er datert 16. juni 2009, og er med hensyn til Evergas Solvang KS og driften av etylen tonnasje, skriver selskapet.«Bakgrunnen for oppsigelsen er at en deadlock har oppstått under vilkårene i Joint Venture-avtalen, og partene har ikke vært i stand til å løse den fastlåste situasjonen etter å ha fulgt fremgangsmåten som er angitt i Joint venture-avtalen», heter det i meldingen.Solvang understreker at selskapet vil oppfylle alle sine eksisterende kontraktsforpliktelser, samt markedsføre og drifte etylen tonnasje mens alternativer vurderes.

Nyheter
Børs