Svarte penger, skatteparadis og fengselstraff

Forholdet mellom Johan Benad Ugland og fengslede Kjell Rune Staddeland fremstår i dag som iskaldt.

Johan Benad Ugland. Foto: Finansavisen.
Næringsliv

Det er lenge siden milliardær Johan Benad Ugland hadde full tillit til sin tidligere konsernsjef Kjell Rune Staddeland.DN kan fortelle at den fengslede toppsjefen Staddeland har fortalt skattemyndighetene at han fikk millioner av kroner utbetalt svart fra sin tidligere arbeidsgivers konto på skatteparadiset Cayman.I et brev til skattemyndighetene skriver Staddeland, som soner en dom på 3,5 års fengsel for bedrageri, at han fikk nærmere to millioner kroner i kontanter, samt smykker og klokker.Til sammen skal det dreie seg om 4,6 millioner kroner.- Fri fantasi, sier Uglands advokat til DN.

Nyheter
Næringsliv