TV: Slik var bin Ladens liv på rømmen

Osama bin Laden var rett foran nesa på pakistanske myndigheter, men på grunn av katastrofalt dårlig etterretningsarbeid greide han å holde seg skjult i nesten ti år, viser en lekket rapport.

FILE - This undated file photo shows al Qaida leader Osama bin Laden in Afghanistan. Several weeks after overseeing the raid that killed Osama bin Laden, then-CIA Director Leon Panetta violated security rules by revealed the name of the raid commander in a speech attended by the writer of the film "Zero Dark Thirty," according to a draft report by Pentagon investigators. The unpublished report was first disclosed by the Project on Government Oversight and confirmed Wednesday by Rep. Peter King, who requested the probe nearly two years ago. (AP Photo, File) Uncredited
Næringsliv

Rapporten inneholder påstander om inkompetanse på alle nivå i den pakistanske etterretningen.Den er også kritisk til USAs aksjon der amerikanske agenter tok livet av bin Laden, som viste seg å bo innen synsvidde fra et militært anlegg i Pakistan.

Nyheter
Næringsliv