- Umulig å slå Ryanair

Norwegian-sjef Bjørn Kjos mener det er umulig å slå Ryanair, og er heller ikke interessert i det.

Bjørn Kjos - Foto: Scanpix
Næringsliv

- Man kan si hva man vil om Ryanair, men de er veldig gode på den operasjonelle siden. Og skal vi prøve å matche Ryanairs kostnader må vi ut på sekundær-flyplasser. Dét er helt uaktuelt, slår Kjos fast i et intervju med DN.no.Norwegian presenterte solide kvartalstall torsdag, og aksjen er opp nesten 13 prosent på Oslo Børs tidlig torsdag ettermiddag. Enhetskostnaden falt med ni prosent til 0,42 kroner. Dermed er Kjos med crew lavere enn Easy Jet med 0,43 kroner.- Nå har vi bare Vueling igjen, så er vi der vi skal være. Kostnadsbildet ser veldig bra ut, konstaterer Norwegian-sjefen til nettstedet. Vueling har enhetskostnader på 0,41 kroner.

Nyheter
Næringsliv