Venter kamp om Brasils største oljefelt

Det er mange som ønsker tilgang til Brasils største oljefunn Libra.

Foto: Scanpix
Næringsliv

- Brasil venter at syv til åtte internasjonale budgivergrupper inklusive kinesiske selskaper vil kjempe for rettighetene til å utvikle Brasils største oljefunn Libra i auksjonen i oktober, som er ventet å kunne produsere en million fat oljeekvivalenter pr dag, sier sjef for det brasilianske oljedirektoratet (ANP) Magda Chambriard til investorer tirsdag, skriver Financial Times og TDN Finans.-Vi tilbyr bare ett område, men dette er en stor mulighet, den eneste av sin art i verden, sier sjef for Brasils oljemyndigheter (ANP) Magda Chambriard.Hun påpeker at Libra-feltet har «veldig lav risiko siden det er et område som allerede et halvveis utviklet» med noen brønner på plass.

Nyheter
Næringsliv