Ville selge luksusbåt til Europris-gründer

Men Dag Høili ante ugler i mosen.

Fra selskapets hjemmeside
Næringsliv

I mai 2012 ville Auto Forum-sjef Geir Bråthen selge den italienske fritidsbåten sin, en Atlantis 48, til 6,1 millioner kroner, og Europris-gründer Dag Høili var interessert i å kjøpe, skriver dn.Høili hadde akkurat skutt inn 16,5 millioner kroner i Auto-Forum i form av egenkapital og lån til selskapet.- Jeg hadde biler jeg skulle selge, og har alltid vært glad i båt. Det var en grei deal fordi jeg fikk noe jeg kom til å bruke, sier Høili til avisen.De to avtalte at Høili skulle få båten mote to Ferrarier, hvor en stod i Tyskland og en i Spania, og halvparten av eierskapet i en Koenigsegg. i tillegg skulle Høili betale en million til Bråthen. Bilene, verdt syv millioner, skulle selges, og kontantene skulle Høili få umiddelbart.Men avtalen gikk i vasken da Høili fikk en telefon fra Tyskland fra en Auto-Forum-selger som lurte på om pengene skulle inn på Geir Bråthens Hong Kong konto, og ikke Høilis egen konto, som først avtalt.Nå har Bråthen saksøkt Høili for kontraktsbrudd.- Han har ingen kontakt med virkeligheten i det hele tatt, sier Høili til avisen.

Nyheter
Næringsliv