Eitzen Chemical doblet underskuddet

Eitzen Chemical har doblet seg på Oslo Børs i år. I 2. kvartal var det underskuddet som doblet seg.

Eitzen Chemcal-fartøy - Bilde fra selskapet selv
Næringsliv

Eitzen Chemical melder om et resultat før og etter skatt på minus 24,4 millioner dollar i 2. kvartal 2013, mot minus 12,8 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 2,16 dollar, mot minus 1,14 dollar ved samme korsvei i fjor.Driftsresultatet ble negativt med 13,7 millioner dollar, mot minus 6,2 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 53,9 millioner dollar, sammenlignet med 49,6 millioner dollar i 2. kvartal 2012.Eitzen Chemical har steget 95 prosent på Oslo Børs så langt i år. Det siste året er aksjen opp 123 prosent.Her er rapporten .HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs