Fremdeles rødt for Photocure

Både topp- og bunnlinjen til Photocure ble svekket i andre kvartal.

Photocure - bilde fra www.Photocure.no
Næringsliv

Photocure melder om et resultat etter skatt på minus 15,19 millioner kroner i 2. kvartal 2013, mot minus 13,86 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,72 kroner, mot minus 0,65 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 15,07 millioner kroner, sammenlignet med minus 8,33 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble minus 13,95 millioner kroner, mot minus 9,71 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 22,45 millioner kroner, sammenlignet med 30,51 millioner kroner i 2. kvartal 2012.- Photocure hadde en god underliggende utvikling i kvartalet, med vår høyeste omsetning noen sinne fra Hexvix/Cysview. Salgsutvikling var robust i samtlige geografiske områder og den rapporterte omsetningen-nedgangen skyldes utelukkende milepælsbetalingen i tilsvarende kvartal i fjor, sier adm. direktør Kjetil Hestdal i en kommentar.- Vi er også fornøyd med utviklingen i porteføljen vår gjennom kvartalet, hvor vi blant annet fikk FDA-godkjent vårt fase 3-design for Visonac, samt fikk en positiv helseøkonomisk studie knyttet til Cevira. De gode resultatene gjør at vi ser frem til å fortsette de viktige partnerdiskusjonene for Cevira og Visonac, fortsetter Photocure-sjefen.Her er rapporten og presentasjonen.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs