Wenche Behring Breivik fortalte historien om sønnen til tidligere NRK-journalist Marit Christensen, før hun døde i vår, skriver vg.Nå har Chrisensen skrevet bok om Wenche Behring Breivik.- Jeg skal bare en tur på Elkjøp og kjøpe noe til datamaskinen, sa Anders Behring Breivik til moren Wenche om morgenen den 22. juli 2011.Dette var massemorderens siste ord til sin mor, før han satte i gang terrorangrepet, skriver avisen.Samme kveld blir hun oppringt av politiet, som ber henne komme ut av bygget, har Wenche Behring breivik fortalt Christensen.- Jeg tror hun opplevde at hun mistet alt: Kontrollen over seg selv, livet sitt og hjemmet sitt, sier Christensen.Hun hadde nesten daglige samtaler med Wenche Behring Breivik, enten gjennom personlige treff eller på telefonen, helt til hun døde av kreft 22. mars i år, skriver avisen.