Pengene renner ut i Norge - her går det bedre

ICA tjener penger i Sverige, men taper i Norge.

ICA MAXI på Skøyen I Oslo. Foto: Ørn E. Borgen / SCANPIX.
Næringsliv

Dagligvarekjeden ICA melder om økt fortjeneste og større markedsandeler i Sverige. I Norge går selskapet med tap - og fortsatt venter det på en avgjørelse om innkjøpssamarbeid med NorgesGruppen.ICA-gruppen hadde et overskudd i årets andre kvartal på 498 millioner svenske kroner - eller drøyt 450 millioner norske kroner. Det er en økning på om lag 90 millioner svenske kroner fra samme periode i fjor, melder nyhetsbyrået TT.ICA Norge venter fortsatt på en avgjørelse fra Konkurransetilsynet om selskapet får gjennomføre det planlagte innkjøpssamarbeidet med NorgesGruppen.- Vi jobber for å få et ja og har en bra dialog med dem. Hvis vi ikke får et ja, må vi komme tilbake til hvordan vi håndterer vår virksomhet i Norge, sier administrerende direktør Per Strömberg i ICA-Gruppen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv