Arctic Securities-analytiker Kristoffer Riis Iden karakteriserer overfor TDN Finans Deep Sea Supply som en av de klareste oppkjøpskandidatene innen supply på Oslo Børs.- Hele sektoren har vært veldig sterk den seneste uken, mye på grunn av at Harvey Gulf ønsker å kjøpe et norsk supplyselskap i en transaksjon på rundt 500 millioner dollar, sier han.Iden viser til et oppslag i Tradewinds onsdag i forrige uke.- Jeg planlegger å ta Harvey Gulf på børs på et tidspunkt, og trenger noen hundre millioner dollar med EBITDA fra utlandet for å gjøre aksjen mer attraktiv, sa Harvey Gulf-sjefen Shane Guidry da i et intervju.Iden tror Harvey Gulf plukker opp et privat selskap, men hevder overfor TDN Finans at Deep Sea Supply fort kan bli amerikansk likevel.Ifølge analytikeren er et oppkjøp rundt hans eget kursmål på 15 kroner "ikke usannsynlig", men ifølge nyhetsbyrået tviler han veldig på at prisen skal mye over dette.Deep Sea Supply stiger 3,6 prosent til 11,65 kroner på Oslo Børs onsdag ettermiddag.John Fredriksens Hemen Holding eide per 17. september 35,05 prosent av aksjene i Deep Sea Supply.