Gastro Catering har lagt bak seg et nytt bra år. Omsetningsveksten var formidabel, selv om bunnlinjen ikke rører seg nevneverdig.I løpet av 2012 fikk selskapet et nettoresultat på 1,17 millioner kroner, opp fra 1,1 millioner kroner året før.Resultat før skatt ble på 1,71 millioner kroner, mot 1,3 millioner kroner for et år siden.Driftsresultatet endte på 1,74 millioner kroner, mot 1,37 millioner kroner i 2011.Gastro Catering omsatte i fjor for 31,74 millioner kroner, mot 22,84 millioner kroner året før.Salgs - og markedsansvarlig Jon Forkerudsæter forteller HegnarOnline at oppdragsmengden økte betraktelig innenfor de fleste områder, men spesielt innenfor bedriftsmarkedet.Firmafester og lunsjordninger, kombinert med flere private arrangementer, bidro til å løfte omsetningen.- Det koster å vokse. Husk at hos oss lages all mat fra bunnen av. Det er ikke lov med noen svarveier. I 2012 gjorde vi også mange viktige strategiske grep for å posisjonere oss som en seriøs og ny aktør i bransjen, sier Forkerudsæter til HegnarOnline.Det ligger an til å gå mot et nytt godt år for Forkerudsæter og hans kokker.- 2013 har også vært et meget bra år for oss hittil og vi ligger godt an til å øke omsetningen med ytterligere 5-6 millioner, sier Forkerudsæter.I disse dager lanserer Gastro Catering et nytt kantinekonsept som heter "The Living Kitchen".- Med dette konseptet ønsker vi å utfordre de store aktørene i bransjen med å tilby kantinetjenester som setter en ny standard innenfor bransjen, avslutter ForkerudsæterThe Living Kitchen blir et eget selskap som skal ligge under Gastro Catering.