Rapporten slo fast at de samlede ytre og indre sikkerhetstiltakene ved In Amenas sviktet, og ikke klarte å beskytte de som var på anlegget mot angrepet 16. januar.- Et samlet styre har full tillit til at konsernsjef og ledelse gjør det som kreves for å gjennomføre det som ligger foran oss, Spørsmålet om administrerende direktør Helge Lunds avgang dukket likevel opp igjen på pressekonferransen da Lund, tydelig preget av de tragiske hendelsene i Algerie i januar i år, la frem de faktiske forholdene rundt sikkerhetsrutinene som sviktet.- Det er typisk journalister å stille dette spørsmålet. Men Lund kunne ikke forutse alt dette, og det vil være helt feil om Helge Lund må gå, sa Trygve Hegnar i Økonominyhetene etter et innslag fra Statoils pressekonferranse.Fem nordmenn ble drept da 32 terrorister gikk til angrep på In Amenas-anlegget tidligere i år.Økonominyhetene hadde også en oppsummering av hovednyhetene på Oslo Børs, der RCL steg kraftig etter løfter om doblet utbytte. Chartene til de tekniske analysene av Telenor og PGS finnes på HegnarOnlineTV sine