(
KapitalBåde på nettsiden og i misjonsbladet Legedom, som oppgis å ha 200.000 lesere, kan man lese om folk som har blitt helbredet for alt fra kreft, døvhet, diabetes og leddgikt til alkoholisme, lammelser, Tourettes syndrom og magelidelser.Nedtur Stiftelsen Misjonen Jesus LegerStiftelsens omsetning falt fra 17,5 millioner til 15,8 millioner kroner, mens resultatet gikk fra 3,5 millioner kroner i 2010 til 2,5 millioner kroner i 2011, og videre til et underskudd på 48.000 kroner i fjor.Lønn på jordenFlere nyheter - Vi er sjokkerte og vantro Sjeføkonom: Vi er litt blinde DNB: - Vi er meget bekymret
): Predikant Svein-Magne Pedersen, som tidligere er blitt omtalt i media for blant annet å ha prøvd å vekke døde til live, soper stadig inn millionbeløp på frelse og helbredelse, skriver Kapital i ukens utgave.Og de skal angivelig har blitt helbredet både via Pedersens TV-program, "Miraklet er ditt", og via epost, skriver Kapital.Like bra har det ikke gått med den økonomiske utviklingen de siste årene. i Vennesla hadde en guddommelig vekst frem til 2012, men i fjor buttet det både på topplinjen og på bunnlinjen. Men selv om resultatet i stiftelsen ikke akkurat var himmelsk i fjor fikk i hvert fall Pedersens familie, ifølge Kapital, sin lønn på jorden.Predikanten mottok for eksempel selv en lønn fra stiftelsen på drøyt 790.000 kroner i fjor. Fruen, som også jobber i stiftelsen hadde en skattbar inntekt på 650.000 kroner.Svein Magne Pedersen ønsket ikke å kommentere saken overfor Kapital.