SEB nedgraderer gjødselgiganten Yara

SEB Equity Research ser nå mindre oppside for gjødselgiganten Yara.

Foto: Yara
Næringsliv

SEB Equity Research nedgraderer nå Yara International fra kjøp til hold, melder TDN Finans.Meglerhuset kutter samtidig kursmålet fra 280,00 til 255,00 kroner per aksje.Årsaken til nedgraderingen er ifølge nyhetsbyrået utsikter til lavere ureapriser."Ureaprisene er nå lavere enn hva vi ventet og vi tror at de vil være lave ut året. Vi venter derfor fortsatt prispress inn i 2014 på grunn av for stort tilbud og muligheten for en forlengelse av den lave kinesiske eksportskatten", skriver SEB i en rapport.Yara faller onsdag morgen 1,26 prosent til 243,80 kroner. Aksjen er hittil i år ned 6,55 prosent, mens den de siste tolv månedene har falt 12,88 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her.

Nyheter
Børs