Beckham vil kjøpe fotballklubb

Kun få måneder etter at han la opp karrieren som fotballspiller er David Beckham klar for mer fotball.

David Beckham - Foto: AP

Nå er den kjente, "pensjonerte" fotballspilleren David Beckham klar for å kjøpe sin egen fotballklubb, ifølge The Mirror og di.se.Den britiske fotballstjernen er klar for å kjøpe et lag i den amerikanske ligaen "Major League Soccer" for 25 millioner dollar, eller om lag 147,5 millioner kroner.Det nye MLS-laget vil komme til å ha base i Miami.Men selv om Beckham er villig til å legge 25 millioner dollar på bordet er dette bare en inngangsbillett til hva som venter.Ifølge det svenske nettstedet vil det trolig koste hundrevis millioner av dollar for å bygge opp et team og alt rundt.Da Beckham signerte en femårskontrakt med MLS-lager Los Angeles Galaxy i 2007, som vant ligaen tre ganger, var han den eneste spilleren som noensinne har fått en klausul i kontrakten som tillot han å kjøpe et MLS-lag.