Telio: - Vi ligger foran planen

Telio sier seg fornøyd med resultatutviklingen.

Eirik Lunde. Foto: Finansavisen

Telio Holding ASA melder om et resultat etter skatt på 13,2 millioner kroner i 3. kvartal 2013, mot 9,8 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,57 kroner, mot 0,51 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 16,0 millioner kroner, sammenlignet med 12,6 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble 25,5 millioner kroner, mot 13,5 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 325,8 millioner kroner, sammenlignet med 100,6 millioner kroner i 3. kvartal 2012.- Omsetningsveksten for Telio i tredje kvartal ble 9 prosent, og kombinert med fortsatt god lønnsomhet er vi godt fornøyd med det. I tillegg er vi meget godt fornøyd med å se at arbeidet med å restrukturere NextGenTel fortsatt går etter planen. NextGenTel har allerede forbedret lønnsomheten og redusert investeringene betydelig, og vi ligger foran planen ved utgangen av tredje kvartal, sier Eirik Lunde, administrerende direktør i Telio Holding ASA.Her er pressemeldingen , rapporten og presentasjonen.