TTS får storkontrakter

TTS Group ASA melder om kontrakter på 100 millioner kroner.

Johannes Neteland Foto: Scanpix

TTS Group ASA har gjennom sitt datterselskap TTS Port Equipment AB inngått to nye kontrakter for sine landgang- og landrampe (Linkspan)-systemer. Kontraktene er på totalt 100 millioner kroner.Hovedkontrakten er med Stockolms Hamn AB i Sverige, og omfatter design og leveranse av et landgangssystem for passasjerer i forbindelse med den omfattende utviklingen av Värtahamnen. Som en del av byutviklingsprogrammet i Stockholm gjennomgår Värtahamnen, byens største havn, en ambisiøs fornyelse, heter det i en melding.Den andre kontrakten er med National Ferries Company in Oman, og gjelder installasjon av et landrampe-system i fiskerihavnen i Dibba. Dette er den første Linkspan-leveransen for TTS til Midt-Østen.I Stockholm vil installasjonen starte i 2014, og er ventet ferdigstilt i 2016.Leveransen til Oman vil skje i andre halvår 2014.Deltakelse i det prestisjefylte prosjektet for utviklingen av Värtahamnen har ytterligere befestet TTS' unike posisjon i Sverige som leverandør av landgangs-systemer, fremgår det av meldingen.