Frontline-sjefen: Markedet er sterkt nå

Frontline-sjef Jens Martin Jensen er optimist.

Jens Martin Jensen. Foto: Finansavisen.
Næringsliv

Frontline la i morges frem bedre tall enn ventet for 3. kvartal.På en telefonkonferanse i etterkant av tallslippet uttrykker Frontline-sjef Jens Martin Jensen ifølge Reuters tro på at dagens ratenivå på 45-50.000 dollar dagen kan holde seg.- Det er et sterkt marked nå, og hvis alle er disiplinert tror jeg absolutt det kan holde seg på dette nivået en god stund fremover, sier Jensen.- Det høres kanskje litt rart ut etter at vi har hatt snittrater på rundt 16.000 dollar dagen de første ni månedene i år, men jeg mener det har vært strammere enn det mange har ment, og tror også det vil holde seg ganske stramt fremover, legger han til overfor nyhetsbyrået.Ifølge rapporten tror styret det vil ta noe tid før en konklusjon kan dras om at tankmarkedet er permanent styrket.Frontline-aksjen ble belønnet med 10,4 prosent oppgang til 16,40 kroner på Oslo Børs.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs