Blue Coat Systems kjøper norske Norman Shark

Et av verdens største IT-sikkerhetsselskaper, Blue Coat Systems, kjøper norske Norman Shark.

Stein Surlien, sjef for Norman Shark. Foto: Oracle
Næringsliv

Et av verdens største IT-sikkerhetsselskaper, Blue Coat Systems, kjøper norske Norman Shark. Ventureselskapet FSN Capital er selger. Salgssummen er ikke kjent.- På kort tid har nett-truslene blitt langt mer avanserte og målrettede, og kan slå de fleste sikkerhetsverktøy. Norman Shark er markedsledende med sin unike teknologi. Nå ønsker vi å investere langt mer aggressivt i teknologien, og utvide teamet, så det kan komme våre kunder til gode, sier presidenten i Blue Coat, David Murphy, til Teknisk ukeblad.Partner Ulrik Smith i FSN Capital sier til DN at Norman Shark er et prosjekt som er for risikofylt til å finansieres videre av eksisterende aksjonærer.Etter det avisen forstår, har Norman Shark en omsetning på rundt fire millioner dollar

Nyheter
Næringsliv