DNB velger Evry som stormaskinleverandør

Konkurransen var sterk, men nå har Evry inngått intensjonsavtale med DNB om drift av bankens kjernesystemer på stormaskin.

Rune Bjerke - Foto: Scanpix
Næringsliv

Evry har etter sterk global anbudskonkurranse inngått en intensjonsavtale med DNB om drift av bankens kjernesystemer på stormaskin.Det går frem av en børsmelding torsdag.Avtalen har en samlet kontraktsverdi på 900 millioner kroner over fem år, og er ifølge meldingen den største i sitt slag som er inngått i Norge på mange år.Endelig avtale om stormaskin forventes inngått i løpet av 1. kvartal 2014, og vil gjelde fra 1. april 2014.- Gjennom denne avtalen befester Evry sin ledende posisjon i det nordiske markedet for stormaskintjenester. Vi blir en av to hovedleverandører av driftstjenester til DNB, og banken forblir en av våre største kunder, sier konsernsjef Terje Mjøs.Den nye intensjonsavtalen gir en tilleggsverdi på 450 millioner kroner for EVRY i forhold til børsmeldingen som ble sendt ut 25. november.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs