E16 i Hordaland stengt i lang tid etter tunnelbrann

Tre personer måtte få legetilsyn etter en lastebilbrann i Stavenestunnelen på E16 i Hordaland tirsdag. Tunnelen kommer til å være stengt i lang tid.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Politiet ble varslet om brannen i Vaksdal snaut fire mil øst for Bergen klokka 14.32.- Lastebilen tok fyr inne i tunnelen, men kom seg ut på bysiden, sier vaktkommandør Torkjell Helle i Bergen brannvesen til Bergens Tidende.Tre personer ble sjekket av helsepersonell, men ingen er skadd.Det brenner ennå i vogntoget, som står på utsiden av tunnelen, og det er lange køer på begge sider. Vogntoget var lastet med mel.Den 2.800 meter lange tunnelen, som går gjennom fjellet mellom Raudberg og Sandvik i Sørfjorden, er stengt som følge av brannen. Det kommer den ifølge politiet til å være i lang tid.Det er omkjøring via fylkesvei 7, opplyser Statens vegvesen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv