Hele 28 konkurser onsdag

I går, onsdag, ble 28 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Brønnøysundregistrene. Foto: Scanpix
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Akershus: ABS Asker Byggservice AS.Oslo: Cece Forvaltning AS; Extrema Norway AS; Fasademester AS; Frontpage Communication AS; Funsoft AS; Oslo Prosjekt Megling AS; Varna Holding AS.Rogaland: Vipro Bygg.Hordaland: Bergen Murservice; Steakers Bergen AS; Svetlana AS.Møre og Romsdal: Vertshuset Bjørnson AS.Sør-Trøndelag: Orkla Forsikringssenter AS.Nordland: Vesterålen Trading AS.Finnmark: Farsil AS; JES Holding AS.I tillegg ble 11 personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Næringsliv