Stordalens disipler samlet inn 1,7 millioner kroner

Nordic Choice Hotels samlet inn millionbeløp til tyfonofrene på Filippinene.

Petter Stordalen - Foto: Finansavisen
Næringsliv

Da tyfonen rammet Filippinene i november, satte Nordic Choice Hotels umiddelbart i gang innsamlingsaksjonen "50 for life".Gjennom kampanjen fikk gjestene tilbud om å legge til 50 kroner på regningen. For hver 50 lapp gjestene ga, matchet Nordic Choice beløpet og doblet dermed det totale beløpet.I tillegg fikk medlemmer av selskapets lojalitetsklubb, Nordic Choice Club, mulighet til å donere sine oppsparte bonuspoeng.Etter fire uker kan Nordic Choice nå sende en sjekk til UNICEF på 1.678.871 kroner.-Selv om blitslampene er slukket, er tragedien fremdeles et faktum; millioner av barn er fremdeles berørt av tyfonen som raserte Filippinene. Støtten fra Nordic Choice Hotels er overveldende og bidrar til at UNICEF kan hjelpe enda flere av de rammede barna, sier Bernt G. Apeland, generalsekretær hos UNICEF.Samtlige 170 hotell i Skandinavia deltok i innsamlingsaksjonen.

Nyheter
Næringsliv