41 konkurser på to dager

Tirsdag og onsdag ble 41 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Foto: AP

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Inovator AS. Akershus: Akershus Mur og Belegning Limited. Oslo: At Parts AS; Eleven.no AS; Lig Bau AS; MRK Retail AS; Nordstrandvillabygg; Park Bar. Oppland: O Bergh Transportservice. Vestfold: Peto Butikkdrift AS. Aust-Agder: Wireless Scandinavia AS. Rogaland: H Hedland Maskin AS. Sør-Trøndelag: Hemne Helseprodukter AS. Finnmark: Alta Bilberging AS; Dobro Bolig AS.I tillegg ble ni personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.17 konkurser tirsdag Østfold: Berger Bygg AS.Akershus: Bakke Cato Gruppen AS; Firm XY.Oslo: ABC Quality OÜ; PS Øst AS.Vestfold: Malermester Haga og Mathisen AS.Nord-Trøndelag: GVO Vedlikehold AS.Nordland: Mal X AS; Tante Blå Sortland AS.Finnmark: Elektronikkservice Finnmark AS.I tillegg ble syv personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. Følg HegnarOnline på Facebook her!