Color Line stevnet - kreves for milliardbeløp

Nye Kystlink nådde ikke frem i forliksrådet, men gir seg ikke.

OSLO 20110104. Skipsreder og investor Olav Nils Sunde var blant deltakerene på møtet.Nærings- og handelsminister Trond Giske diskuterte statlig eierskap med en rekke næringslivstopper tirsdag. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Poppe, Cornelius

Nye Kystlink AS har tatt ut stevning for Oslo tingrett mot Color Line AS og Color Group AS.Det går frem av en melding sendt til Oslo Børs torsdag.Grunnlaget for kravet er tilsvarende som i forliksklagen fra desember 2012 (saken innstilt av forliksrådet i februar 2013), men kravets størrelse er redusert til ca. 1.300 millioner kroner.- Stevningen tilfører ikke saken nye momenter. Color Line AS og Color Group AS anser kravet fra Nye Kystlink AS som grunnløst, og vil bestride kravet, heter det.Følg HegnarOnline på Facebook her!