Denne drar opp salget

Nordmenn hamstrer kalorifri Cola.

Foto: Scanpix

Kalorifrie Coca-Cola zero økte salget med over 15 prosent i 2013, etter å ha økt måned for måned gjennom året, heter det i en fersk melding onsdag.- Coca-Cola zero er dermed produktet med kraftigst økning for Coca-Cola i Norge, og hovedbidragsyter til selskapets volumvekst her i landet, sier Stein Rømmerud, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Coca-Cola Enterprises.Han forteller at det kalorifrie segmentet er et viktig satsingsområde for dem.- I 2013 lanserte vi blant annet en ny flaskestørrelse - 0,375 liter - på Coca-Cola zero, for å øke valgfriheten på våre kalorifrie alternativer. Og vi kommer til å fortsette med innovasjon og lanseringer av drikker med færre eller ingen kalorier også i 2014. Veksten til Coca-Cola zero viser at dette er et riktig valg, og noe forbrukerne ønsker velkommen, avslutter Stein Rømmerud.