Frontline overrasker positivt

John Fredriksens Frontline tjente mer enn ventet på driften i 4. kvartal.

Front Commander. Foto: Frontline

Frontline melder om et resultat etter skatt på minus 13,0 millioner dollar i 4. kvartal 2013, mot minus 16,6 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge Reuters var det ventet et resultat på minus 18 millioner dollar.Resultat per aksje ble minus 0,15 dollar, mot minus 0,21 dollar ved samme korsvei i fjor. Her var det ventet et resultat på minus 0,19 dollar per aksje.Resultatet før skatt ble negativt med 13,8 millioner dollar, sammenlignet med minus 16,8 millioner dollar året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa et resultat før skatt på minus 18 millioner dollar.Driftsresultatet ble pluss 20,4 millioner dollar, mot pluss 6,6 millioner dollar året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på pluss 1 million dollar.Totale driftsinntekter beløp seg til 143,6 millioner dollar, sammenlignet med 152,8 millioner dollar i 4. kvartal 2012.Her er rapporten .Følg HegnarOnline på Facebook her!