Nedskrivninger ødela for Viking Supply Ships

Nedskrivninger tynger regnskapet i Viking Supply Ships for 4. kvartal.

Investor Christen Sveaas. Foto: Finansavisen

Viking Supply Ships melder om et resultat etter skatt på minus 76,3 millioner kroner i 4. kvartal 2013, mot minus 6,3 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble negativt med 73,7 millioner kroner, sammenlignet med minus 6,3 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble minus 54,5 millioner kroner, mot pluss 22,8 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 258,6 millioner kroner, sammenlignet med 207,4 millioner kroner i 4. kvartal 2012.- Driftsresultatet ble påvirket av nedskrivninger på 80 millioner kroner tilknyttet PSV-flåten (plattformforsyningsskip), hovedsaklig grunnet valutasvingninger, skriver styret i rapporten.Styret er for øvrig ledet av hovedeier Christen Sveaas.Her er rapporten .Følg HegnarOnline på Facebook her!