Norske Skog har inngått en låneavtale på 40 millioner euro med Crédit Agricole Leasing & Factoring, basert på kundefordringer fra den franske fabrikken, Norske Skog Golbey SAS.Det kommer frem i en melding onsdag. - Vi har nå styrket vår langsiktige finansiering av selskapet gjennom denne avtalen (...) Som tidligere annonsert, vil vi arbeide for å etablere en lignende avtale for Bruckfabrikken, sier Sven Ombudstvedt, konsernsjef i Norske Skog.Avtalen med Crédit Agricole Leasing & Factoring innebærer at Norske Skog fortsatt vil inndrive fordringer fra kundene. Løpetiden for lånet er minimum 3 år uten finansielle covenants, og rentekostnaden er ifølge selskapet konkurransedyktig sammenlignet med tilsvarende finansiering.Som tidligere annonsert, inngikk Norske Skog Skogn AS og Norske Skog Saugbrugs AS tilsvarende låneavtaler på til sammen NOK 250 millioner med SpareBank 1 Gruppen Finans AS i 2013.